Noen å snakke med


Her finner du informasjon om hvor du kan ta kontakt om du trenger noen å snakke med. 

Vi i kirken ønsker å kunne være tilstede for dem som har behov for noen å snakke med. Vi har utdanning og erfaring i å snakke med mennesker, men er ikke terapeuter og driver ikke behandling. Vi kan lytte og være en samtalepartner. 
I Holmestrand har vi flere som er tilgjengelig for samtale. Ønsker du samtale med en prest eller diakon. Ønsker du kontakt med oss i kirken kan du ta kontakt med oss på 3306 4050 eller på epost post.holmestrand@kirken.no  Du kan gå inn på hver enkelt menighet og se hvem som jobber i din lokalmenighet. Oversikt over menighetene finner du her. Det vil også være mulig å gjøre avtale om «gåsamtale» ute med diakonen og noen av prestene.
 

Steder du kan ta kontakt

Nettkirken
Her har du muligheten til å være anonym. Du kan chatte med ansatte i Nettkirken, tenne et lys eller be en bønn. Se nettkirken.no for mer informasjon.
 
Kirkens SOS
Kirkens SOS har åpent hele døgnet. Her kan du ringe, sende melding, chatte med frivillige. Her kan du være anonym. Se kirkens-sos.no for mer info. Tlf 22 40 00 40.
 
Alarmtelefonen for barn og unge
Alarmtelefonen for barn og unge, tlf. 116 111. Her kan barn, unge, samt voksne som er bekymret for barn og unge ringe. Det er også mulig og chatte med dem. Se her for mer info. 
 
Mental Helse - Hjelepetelefonen
Mental helses hjelpetelefon har døgnåpent. Her kan du være anonym. Se her for mer info. 
 
Sidetmedord.no
Om man liker best å skrive eller chatte finnes også www.sidetmedord.no. Du kan sende meldinger hele døgnet og få svar i løpet av 48 timer. Chatten er åpen fra 08.00 til 23.00 alle dager. Det er også et eget forum der du kan publisere innlegg og få svar fra andre brukere av tjenesten.
 
Vi ønsker å være tilgjengelig for alle, men må i hektiske perioder prioritere de som bor i Holmestrand. Vi håper dere som tilhører andre områder har mulighet til å benytte et av nett/tlf-tilbudene eller ta kontakt med kirken, evt. andre tilbud der dere bor. 
 
 
 
 
Tilbake