Holmestrand Gospelkor


Holmestrand Gospelkor er kirkens kor for voksne.

Holmestrand Gospelkor ble startet i 2013 og har ca 40 medlemmer. Medlemmene kommer fra Holmestrand, Hof, Re, Horten, Sandefjord og Lardal. Vårt repertoar er variert og inneholder rolige ballader, raske gospelsanger med trøkk og meditative sanger. Vi ønsker å gi publikum både et godt budskap og en god opplevelse.

Holmestrand Gospelkor er kjent for mange gjennom konserter under Kulturfestivalen og fra flere opptredener i byens kirker og i distriktet omkring. Vi reiser av og til på tur, og tidligere turer har gått til Tromsø, Kristiansand, Arendal og Island. Våren 2022 resier koret på en miniturné til Trøndelag med konserter i Røros kirke og Vår Frue kirke i Trondheim.  

Så langt har vi hatt gleden av å ha konserter sammen med Per Erik Hallin, Calvin Bridges, Trine Rein, Elisabeth Andreassen, Øystein Lund Olafsen, Elvis-gospel-turneen, kor Lindakirkju (Island), Knut Anders Sørum, og Holmestrand Storband. I mars skal vi ha gospelnight med Jan Erik Broom Larssen.   På repertoaret står sanger av Andraé Crouch, Per Erik Hallin, Calvin Bridges, Angela Primm, Tore W Aas m.fl.

Holmestrand Gospelkor kan også høres på på YouTube.

 

Ønsker du å begynne i koret, kan du sende en sms til musikalsk leder; Christina Elise Wold på 404 53 034

Tilbake