Tid for 2021-konfirmasjoner


Mange er spent på når når det blir konfirmasjon. Her får du noen av svarene. 

 

Menighetsrådene har bestemt seg for litt ulike modeller for å gjennomføre konfirmasjonene. Her er informasjon om de ulike menighetene. På grunn av smittesituasjonen kan det bli endringer, men her er det vi legger opp til: 

 

Hof, Eidsfoss og Vassås

Menighetsrådet gikk i går inn for å følge anbefalingen om å utsette årets konfirmasjonsgudstjenester. Her er de nye datoene for konfirmasjonsgudstjenestene i 2021:

 

Hof kirke:            29. august

Vassås kirke:      5. september 

Eidsfoss kirke:   12. september

 

Tidspunkter for gudstjenestene og fordeling av konfirmantene i Hof kirke kommer i starten av mars. For Eidsfoss og Vassås blir det gudstjenester til vanlig tid - kl. 11:00.

 

Botne

Menighetsrådet gikk i går inn for å følge anbefalingen om å utsette årets konfirmasjonsgudstjenester. Her er de nye datoene for konfirmasjonsgudstjenestene i 2021:

 

Holmestrand kirke: lørdag 28. august

Hillestad kirke: søndag 29. august

Botne kirke: 4., 5. og 12. september 

 

Gudstjenestene vil finne sted innenfor tidsrommet 10.30-15.30. Konfirmantene må ta kontakt om ønsket dato, og det er sendt ut informasjon om dette til de det gjelder. 

 

Sande

Menighetsrådet og staben i Sande menighet har vurdert alternativer for gjennomføring av vårens konfirmasjoner. Vi forstår at det er mange hensyn å ta rundt konfirmasjonsdagen, og ønsker derfor å gi mulighet til å beholde datoen som er satt opp, dvs. siste helg i mai og første helg i juni. Det er også mulig å flytte til høsten. Datoene vi har satt opp for høsten er 24. og 25. august. Lørdag 24. blir på Bekkestranda, dersom smittevernreglene er romslige nok til at vi får plass i kapellet, og søndag 25. i Sande. 

Gudstjenestene vil finne sted i tidsrommet 10.30-16.00. 

Når valget om høst- eller vårkonfirmasjon er tatt, er det ikke anledning til å bytte, selv om smittesituasjonen skulle endre seg. 

Det er sendt ut informasjon til de det gjelder.

Tilbake